Email: info@businessangels.si    /    Telefon: +386 31 717 367

Nova investicija v podjetje Salesqueze

Posted by poslovniangel
On 25 oktobra, 2021

Poslovni angeli Slovenije z ekipo sodelujemo že od začetka letošnjega leta. V tem času smo jim pomagali pri pripravi in predstaviti domačim in tujim vlagateljem na našem prvem letošnjem Investment Day-u, poleg tega smo jih uspeli povezati s potencialnimi strankami in nenazadnje tudi svetovali pri pogajanjih za njihovo investicijo.

Spodaj si lahko preberete celotno izjavo za medije podjetja Switch ob razglasitvi investicije v podjetje:

SaleSqueze je prejel začetno investicijo

Podjetje SaleSqueze pod svojo istoimensko blagovno znamko razvija in trži SaaS rešitev, ki podjetjem s konfigurabilnimi in kompleksnimi izdelki omogoča, da si njihovi kupci sami konfigurirajo izdelek in oddajo povpraševanje ali naročilo prek spleta. SaleSqueze danes uporablja že več kot 50 podjetij v Sloveniji in Združenem Kraljestvu.

Investicija jim bo omogočila uresničevanje vizije

Ta pomemben priliv kapitala, vključno z novimi partnerstvi s slovenskimi poslovnimi angeli, je pomemben mejnik v zgodbi SaleSqueze. Investicija jim je omogočila, da so se ločili od matične družbe Kalmia in pričeli samostojno pot na trgu SaaS rešitev.

Naslednje pomembne aktivnosti ekipe SaleSqueze so izpopolniti platformo, tako z vidika funkcionalnosti kot tudi uporabniške izkušnje, v svojo ekipo privabite ključne kadre in razširiti poslovanje na DACH trg.

Izkušnja o poslovanju s Poslovnimi angeli Slovenija

“Vizija podjetja SaleS queze je doseči globalen trg in za takšen preboj je potreben velik finančni vložek, zato smo se v iskanju sredstev med drugim obrnili tudi na slovenske poslovne angele, saj so pokazali veliko interesa za produkt in poslovni model. Poleg finančne inekcije prinašajo tudi ogromno znanja in poslovne povezave, kar podjetje trenutno potrebuje za rast. Investicija nam je omogočila tudi odcepitev od matičnega podjetja Kalmia in se osredotočimo na razvoj platforme SaleSqueze, ki omogoča avtomatizirano prodajo konfigurabilnih izdelkov.” – Leon Panjtar, soustanovitej in direktor podjetja SaleSqueze

Več o orodju SaleSqueze

SaleSqueze je B2B commerce cloud za kompleksne in konfigurabilne izdelke, ki kupcem in partnerjem omogoča, da sami konfigurirajo in naročijo izdelke prek spleta.

SaleSqueze temelji na naprednem katalogu izdelkov, ki črpa podatke iz orodja ERP, hkrati pa te podatke obogati tako, da kompleksnim izdelkom doda poslovno logiko, kot so konfiguracija, dinamična kosovnica, proces nakupa ter cenovno politiko in politiko popustov.

Iz naprednega kataloga se avtomatično oblikujejo konfiguratorji kompleksnih izdelkov, ki so enostavni za uporabno in kupca vodijo čez proces konfiguracije izdelka in oddaje povpraševanja ali naročila.

SaleSqueze omogoča, da v B2B platformo povabite svoje kupce in partnerje, ter jim dodelite njihove prodajne cene, pogoje poslovanja in jim dovolite, da na vaši B2B platformi ustvarijo natančne ponudbe ali naročila za izdelke.

Več o platformi SaleSqueze si preberite na spletni strani: https://salesqueze.com/

poslovniangel
Author: poslovniangel

Podobne novice

KOMENTARJI

0 Comments

Leave a Reply

Naročite se na novice

Izpolnite obrazec, ter ostanite obveščeni o vseh prihodnjih novicah.