ŽE 8 INVESTICIJ V TEM LETU

Posted by poslovniangel
On 24 avgusta, 2021

Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo v tem letu uspeli zaključiti že osem investicij! 🤩  Na to številko smo izredno ponosni, saj predstavlja velik dokaz našega dela in stopnje vpletenosti v naš ekosistem. 🤝

V podjetja smo investirali preko različnih investicijskih inštrumentov in tako tudi uspešno zadovoljili njihovim različnim potrebam; zagotovili smo vse od klasičnega VC kapitala, naložb poslovnih angelov kot tudi pridobitev startup posojila za hitro rastoča podjetja. 💡

Če vas zanima kako lahko Poslovni angeli Slovenije pomagamo vašemu startupu in kako vam lahko pomagamo do investicije, si oglejte stran podjetnik.

 

Podjetja v katera smo investirali so naslednja:

1. BitCore

Platforma za virtualno prijateljstvo, ki je podprto s pomočjo artificial intelligence in namenjeno za popularen Anime market.

 

2. DekoEko

Deko Eko prispeva k spodbujanju tržišča cirkularne ekonomije. Predstavljajo inovativno platformo za recikliranje, ki bo popolnoma spremenila vaš pogled nanj. Deko Eko spreminja odpadke v profit z implementacijo največje mogoče spremembe v vrednosti – iz nule v produkt, ki je pripravljen za na trg.

 

3. YourFlare

YFLab je razvijalec pametnih rešitev za sledenje naših dragocenosti. Znani smo po pametni kresnicki Flare, ki staršem omogoča vpogled v lokacijo otroka.

 

4. Pablu

Spreminjamo način kako se prodajajo rabljeni modni izdelki. Omogočamo možnost enostavne organizacije tedenskih nakupovalnih dogodkov z vnaprej izbranimi prodajalci, kjer obiskovalci lahko direktno na dogodku kupijo ponujene izdelke.

 

5. 10DX Group

Družba 10DX GROUP d.o.o. se ukvarja s spletno prodajo na področju katere dosega rekordno rast prihodkov, tako na domačem kot mednarodnih trgih. V Sloveniji upravlja spletno trgovino Minu.si, največjo spletno trgovino na področju prodaje posteljnine in ostalega posteljnega programa, v tujini pa so prisotni pod blagovno znamko DreamWithUs. Poslovanje družbe se je letos razširilo tudi na nova evropska tržišča, Češki in Slovaški trg, ki predstavljata nova mejnika v poslovanju. Podjetje zaposluje 28 ljudi in konstantno išče nove sodelavce na področju spletnega marketinga in tudi na drugih področjih.

 

6. Printee

Tiskanje fotografij še nikoli ni bilo tako enostavno! Z rešitvijo Printee mimogrede z nekaj kliki naročiš tisk fotografij, okvirčke iz prvovrstnega slovenskega lesa, koledarje ali pa oblikuješ fotoknjigo kar s pametnega telefona. Tvoje spomine natisnjene s kakovostno tehnologijo že v nekaj dneh prejmeš na dom. Čudovit spomin, ali darilo najdražjim. Printee razveseljuje že na tisoče src.

 

7. Ciriosoft – Quantifly

Quantifly je diagnostično orodje za analizo ekip, igralcev in njihove dinamike, ki vam pomaga sprejemati boljše kadrovske odločitve in povečati dodano vrednost ekipe.

 

8. Switch

Switch omogoča Plug-and-Charge za voznike električnih vozil. To predstavlja eno izmed največjih težav pri EV vozilih in oviro na poti do čiste mobilnosti. Preberite si več na njihovi spletni strani.

 

 

poslovniangel
Author: poslovniangel

Podobne novice

KOMENTARJI

0 Comments

Leave a Reply

Naročite se na novice

Izpolnite obrazec, ter ostanite obveščeni o vseh prihodnjih novicah.

Discover more from Poslovni angeli Slovenije

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading